top of page

PATRICK DRAPS & FILS: EEN FAMILIEBEDRIJF IN ORBAIS

Patrick Draps & Fils is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is
in het vellen en snoeien en het aanleggen van parken en tuinen

Passie en familieknowhow

De knowhow van de familie wordt van de ene generatie op de andere doorgegeven, gecombineerd met specifieke vaardigheden van ieder van ons:

Patrick Draps

Patrick Draps

aannemer parken en tuinen

Na zijn opleiding in landschapsarchitectuur en opgedane ervaring in het vellen van bomen en snoeiwerk, begon Patrick Draps zijn eigen bedrijf. Sinds 1983 leidt hij elke werf en is hij het eerste aanspreekpunt voor elke klant. Hoewel hij geleidelijk met pensioen gaat om plaats te maken voor zijn zonen, is hij nog steeds aanwezig op veel bouwplaatsen.

Nicolas Draps

Nicolas Draps

boomklimmer-snoeier

Opgeleid tot boomklimmer en -snoeier, ging Nicolas samen met zijn vader aan de slag voor elk snoeiwerk en het kappen van bomen. Met respect voor het Arboresco-charter, beoefent en staat hij achter het doordacht snoeien van bomen.

Jonathan Draps

Jonathan Draps

landschapsarchitect

Na een opleiding in tuin- en landschapsarchitectuur en het werken in een ontwerpbureau, besloot Jonathan terug te keren naar het familiebedrijf. Hij is net zo vertrouwd met een kettingzaag als met een computer en voelt zich net zo thuis op locatie als achter de schermen. Als je denkt dat de communicatie binnen het bedrijf goed is, dan is dat ook aan hem te danken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

bottom of page