top of page

SNOEIEN EN VELLEN VAN BOMEN DOOR PATRICK DRAPS & FILS IN ORBAIS

Als een boom ziek is of een gevaar vormt voor uw familie of eigendommen, schakel dan een professioneel team in dat gespecialiseerd is in het vellen en snoeien van bomen. Wij voeren het vellen uit door middel van ontmanteling en dit met volledige inachtneming van de veiligheidsnormen.

Veilig vellen

Als ervaren vakmensen hebben wij alle benodigde apparatuur om veilig te vellen. Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond, gaan we over tot de verwijdering van het groenafval.

Snoeien

Als ondertekenende leden van het Arboresco Handvest voor het respect van bomen, verdedigen wij het beredeneerd snoeien van bomen. Elke snoeibeurt is progressief en gebeurt met respect voor de boom en dit gedurende de volledige handeling.

Wij bieden ook het rooien aan, ongeacht de diameter van de stam, dankzij het gebruik van verschillende geschikte machines.

Bomen worden regelmatig blootgesteld aan natuurlijke of door de mens veroorzaakte beschadigingen. Met aandacht voor de zorg die we hen dienen te geven, bieden we boomversteviging aan, met behulp van een techniek die erop is gericht om een of meerdere delen van de boom te beschermen. We kunnen ook voor een mycorrhiza zorgen, een ondergrondse samenlevingsvorm tussen de wortels van planten of bomen enerzijds en schimmels anderzijds, opdat ze elkaar helpen en ondersteunen.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij informeren u graag.

bottom of page